Garnaalkroket - Wij zijn (eindelijk) nog eens aan 't zeetje, en gingen na een tip eten bij Toi Moi Et La Mer te Oostende. Uiteraard gaan wij dan radicaal voor de garnaalkroketten,
Sergio Herman legt uit hoe hij verse garnaalkroketten maakt: “De buitenkant is gepaneerd in Japans broodkruim” | Eten | hln.be
![Sterrenchef Danny Horseele proeft garnaalkroketten aan onze kust en deelt een 11 op 10 uit: “De lekkerste die ik ooit al at” | Het Nieuwsblad Mobile Sterrenchef Danny Horseele proeft garnaalkroketten aan onze kust en deelt een 11 op 10 uit: “De lekkerste die ik ooit al at” | Het Nieuwsblad Mobile](https://img.nieuwsblad.be/eUr-mv4QrfgSpeoDg5qPWQrYCKA=/fit-in/960x640/https%3A%2F%2Fstatic.nieuwsblad.be%2FAssets%2FImages_Upload%2F2022%2F08%2F05%2F32dd3269-f89f-44c9-bd8e-a1d070e4ec60.jpg)